torsdag 9 juli 2009

VI HADE I ALLAFALL TUR MED VÄDRET

Kl 08:00 bar det av till Ullared med mor,Therese,hennes pojkvän Stefan och deras kompis Adam. Min mor var nervös för hon hade inte kör husbil innan. Väl på Ullared fick vi oss en parkering och sen in i varuhuset och knö bland kundvagnar och folk.
Efter att ha shoppat den första rundan var det dags för en hamburgare och spana in folket lite grann.
Timmarna innan stängningsdags gick vi in en gång till, denna gång var det knappt nåt folk alls, hur skönt som helst att bara strosa runt i lugn och ro utan att stressa.
Vid 19:30 bar det av till campingen men väl där fick mor panik när hon såg alla husbilar och husvagnar och jag vet inte hur hon gjorde (ingen hann reagera) men hon fick vänt på den lilla vändplatsen med en jäkla fart och sa "jag gör inte detta".

Hon körde mot Falkenberg men sansade sig tillslut och vi vände mot campingen igen där vi fick oss en nybörjar plats.
När hon skulle backa in på plats såg man hur folk råblängde och inväntade att mor skulle tabba sig, men tji fick dom alla för det.
Man ser ju oftast bara en karl som sitter bakom ratten men här var det morsan som satt och dom fick nog lång haka allihop. Hihihi.

När det var dags att koppla in elen räckte inte kabeln till uttaget, så vi skickade Therese och stackars Stefan till grannen där och muta in oss på deras 4kontakts uttag.
Vi la oss runt 23 och snacka på mör i kroppen man var då.
Där ligger vi alla tysta och försöker somna för att orka morgondagen, men alla började gapskratta åt allt och ingenting och vi kunde inte sluta heller.Glada Stefan har redan lagt sig på plats.


Therese och Adam på morgonen innan avfärd till Ullared igen.

Jag har en bild på mor när hon sitter med sina pappiljotter och dricker sitt morgonkaffe men jag vågar inte lägga in den bilden :)
På förmiddagen på hemfärdsdagen åkte vi till varuhuset för att shoppa det sista ma kommit på man behöver.
Efter det blev det "frukost", burger king. mums mums
När det var dags att starta för att åka hem hände det som inte får hända, Husbilen vägrar starta, och mor ville absolut inte be någon om starthjälp, envis som hon är.
Men ioch med att vi stod i lite lite lut rullade hon igång henne och då starta hon.
Herregud vad glada vi blev.
Jag vill bara säga att såååå här roligt har jag inte haft på år och dar, tack för ett roligt äventyr mor, detta gjorde du klockrent och så mycket som jag har skrattat under dessa 2 dagar har satt sina spår i maggropen:)
Har mer bilder som ska läggas in på det jag köpt men tar det under dagen pö om pö.
Nu ska det bli en kopp kaffe och sen ska det donas med allt nytt.


Kramizar i massor

1 kommentar:

  1. Haha förstår att ni haft en kul resa , skulle vilja se det kortet på Lotta i papillottterna hihi... Kramis/STINA

    SvaraRadera