lördag 4 juli 2009

LITE MER BILDER

En fin kvällsbild tagen vid stranden. Detta är väl den enda bild som finns med mig, min lillasyster, och min tvillingsyster samtidigt.

Jag och Rebecka på min bröllopsdag 8/8.08Ännu en bild på Goviks badplats

Mina mindre barn var ute i trädgården för ett tag sedan och plockade dessa fina blommor till sin mamma för att jag är så snäll.(oftast hahaha)En bild på Rebecka innan det var dags att åka på sin skolavslutning från 9an.

Några rosor Frida plockat från trädgården, dom fick jag en morgon när jag kom upp.
Luktar ljuvligt gott.


I förmiddags fick jag mig ett ryck och gjorde en rabarberkaka som skulle tas med som fika till min mor, den lyckades jag med så bra att ikväll ska det bakas mer och slängas in i frysen. Mumsigt med en klick grädde till.Gubben lade in gurka från vårat växthus tidigt i morse och tyckte att det kan svärmor mumsa på.

Nu är det dags att göra lite nytta för dagen när jag ändå har energi till det, dammsugarn ska fram igen och moppen står redo att göra sitt.
Ha en fortsatt trevlig lördag allihop.
Kramz Jenny

2 kommentarer:

  1. Hej , fina bilder du visar , åh inlagd gurka va gott det ser ut o kakan mums hoppas mor din blev glader för det Sommar Kramar /STINA

    SvaraRadera
  2. Halloj ,hoppas allt e bra med dej , shoppade du något på Ullared ? Jag tycker det är så roligt att åka dit finns så mycke till bra priser :Sommar Kramar/STINA

    SvaraRadera