onsdag 3 juni 2009

EN UNDERBAR DAG

Ställde väckarklockan på 04.30 och skulle göra mig i ordning för idag skulle jag igentligen gå introduktion med hemtjänsten men när jag kollade i min almenacka så är det ju inte förrän i morgon så jag fick en dag extra ledigt, jag är en dag efter med datumen.
Jaja,glad blev jag iallafall för idag är jag på ett städhumör som heter duga, ska putsa fönster och passa på städa nere i källan för där ser det ut som kom och hjälp mig. Familjen tror att det bara är till att slänga ner sin tvätt för trappan så kommer mamma/frugan och plockar upp det sen.
Hur svårt är det att gå några trappsteg ner och gå in i tvättstugan och lägga tvätten där den ska vara?

Nu ska det bli en mugg kaffe och ett par bloss sen är det bara att sätta igång med dagens goda gärningar, men jag kommer tillbaka till bloggen vid en kaffepause sen.

Ha en underbar dag mina vänner.
Kramizar

2 kommentarer:

  1. Vad duktig du ska vara.Jag man måste ju ta anfallen när dom kommer då blir det bäst .När man känner för att städa.Inte när man måste.Ha en bra dag kramiz ~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  2. Jaa,hur går det me skurandet av soffan m,m.Hihi,hoppas ni har det lugnt och skönt bland tvättmaskiner och dammsugare och skurhink!!!!kramisar Mamma

    SvaraRadera